Empanadas

Δώστε πικάντικη γεύση στο μενού σας με τα ξεχωριστά empanadas. Τραγανή ζύμη στο εξωτερικό και πικάντικη γέμιση με χοιρινό λουκάνικο και τσίλι. Κάντε κλικ στην εικόνα για τις προδιαγραφές τou προϊόντος.

empanada web 600

Βάρος τεμαχίου: 20g 

Οδηγίες Παρασκευής: Τηγανίζονται σε προθερμασμένο λάδι στους 180 C° για 4 - 5 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσό χρώμα και να γίνουν τραγανά. Η ψήστε τα στο φούρνο για 7 λεπτά περίπου.

Διάρκεια ζωής 14 μήνες  |  Κατεψυγμένα (-18 C°)

horeca 

Τυροπουγκάκια

Μία νέα όψη της παραδοσιακής κουζίνας είναι το «Τυροπουγκάκι». Εκλεκτά τυριά και μία ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση που δίνει ο δυόσμος, τυλιγμένα σε λεπτό φύλλο δημιουργούν ένα αξέχαστο ορεκτικό. Μπορεί να καταναλωθεί σε ποικιλίες ή ως ορεκτικό, αποτελεί εξαιρετική λύση για μπουφέ και πάρτι...

arancini new spotlight

Arancini

Όσοι έχουν δοκιμάσει Arancini Σικελίας, γνωρίζουν ήδη πως πρόκειται για μια γευστικά και διαθρεπτικά ολοκληρωμένη συνταγή. Αυτή η παναρισμένη ρυζοκροκέτα με γέμιση από κοκκινιστό κιμά σόγιας και μανιτάρι θα γίνει το επίκεντρο κάθε μπουφέ.

 

Διεύθυνση

Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι

Επικοινωνία

T  210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow Us

facebook  twitter  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2018 Take Eleni Nikolopoulou Ltd