Κρέπες

Στην παραγωγή των φύλλων χρησιμοποιούνται τα καλύτερα υλικά, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την υψηλή ποιότητα του προίοντος. Χρησιμοποιείστε τα ως βάση για να περικλείσετε τις δικές σας συνταγές ή απολαύστε τις δικές μας έτοιμες δημιουργίες με διακριτικές και πλούσιες γεύσεις. Κάντε κλικ στην εικόνα για τις προδιαγραφές των προϊόντων.

Φύλλα Κρέπας

Φύλλα Κρέπας
Βάρος τεμαχίου: 30g

Οδηγίες παρασκευής - Φύλλα Κρέπας: 
Αποψύχετε τα φύλλα απλώνοντας τις συσκευασίες με την σακούλα σε πάγκο εργασίας για 30 λεπτά για να ξεπαγώσουν. Τα έτοιμα φύλλα κρέπας σας βοηθούν να κάνετε πολλούς συνδυασμούς και να ετοιμάσετε λαχταριστές αλμυρές και γλυκές κρέπες.

 



Κρέπα με τυριά-αλλαντικά

Κρέπες με τυριά & αλλαντικά
Βάρος τεμαχίου: 60g(mini) / 90g

Οδηγίες παρασκευής - Κρέπες Γεμιστές: 
Ζεσταίνονται παγωμένες σε σκεύος το οποίο έχει αλειφθεί με λιπαρή ύλη (λάδι, βούτυρο κ.λπ.) σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C° για 8-12 λεπτά. Προς το τέλος πασπαλίζετε με τριμμένα τυριά και κρέμα γάλακτος.

 

Διάρκεια ζωής 14 μήνες  |  Κατεψυγμένα (-18 C°)

 

horeca retail

 

Τυροπουγκάκια

Μία νέα όψη της παραδοσιακής κουζίνας είναι το «Τυροπουγκάκι». Εκλεκτά τυριά και μία ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση που δίνει ο δυόσμος, τυλιγμένα σε λεπτό φύλλο δημιουργούν ένα αξέχαστο ορεκτικό. Μπορεί να καταναλωθεί σε ποικιλίες ή ως ορεκτικό, αποτελεί εξαιρετική λύση για μπουφέ και πάρτι...

arancini new spotlight

Arancini

Όσοι έχουν δοκιμάσει Arancini Σικελίας, γνωρίζουν ήδη πως πρόκειται για μια γευστικά και διαθρεπτικά ολοκληρωμένη συνταγή. Αυτή η παναρισμένη ρυζοκροκέτα με γέμιση από κοκκινιστό κιμά σόγιας και μανιτάρι θα γίνει το επίκεντρο κάθε μπουφέ.

 

Διεύθυνση

Νικολοπούλου - Εργοστάσιο Τροφίμων
Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33 Περιστέρι

Επικοινωνία

T  210-51 51 082 | 210-57 28 371 | 210-51 30 748
E  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow Us

facebook  twitter  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2018 Take Eleni Nikolopoulou Ltd